Er is een ‘nieuwe’ Piet gevonden!

Op zoek naar een woning in een veelzijdig dorp?

Er is een ‘nieuwe’ Piet gevonden!

In februari was de Woningbouwvereniging Arnemuiden op zoek naar een ‘nieuwe Piet’. We konden natuurlijk geen nieuwe piet vinden, maar wel een waardig vervanger: Leonard de Rijke.

“Sinds 16 mei werk ik als projectleider bij de woningbouwvereniging. Ik zal de werkzaamheden van Piet de Vos overnemen. Hij gaat in november stoppen bij de woningbouwvereniging, tot die tijd kan hij mij inwerken. Ik ga mij o.a. bezighouden met:

• Voorbereidingen voor o.a. projecten als sloop, nieuwbouw, verduurzamen en groot onderhoud van de woningen.

• Sociaal beheer: het optimaliseren van de leefbaarheid, het opmerken van problemen in een vroeg stadium. Mede door het positief meedenken van de huurders problemen voorkomen en oplossen.

• Coördinatie van de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd door onze technische medewerker of onderaannemers.

• Toezichthouders, leveranciers en belanghebbenden werken steeds meer digitaal. Voor de toekomst zullen wij steeds meer te maken krijgen met digitale technologie. Hier zal een omslagpunt in plaats vinden. Zo wordt de kwaliteit gemeten op basis van concrete onderhoudsplannen gemaakt. Op deze manier ondervinden de huurders minder overlast.

• Opzetten van meer jaren onderhoudsplannen/begrotingen voor zowel groot- als klein onderhoudswerkzaamheden.

Woningbouw-nieuwe-piet-leonard-de-rijke-vervanging-projecten-woningen-arnemuiden-Zeeland-nieuwe-piet-gevonden

Onze mooie uitdaging en ons hoofddoel is om samen als team de huurder een goed leef- en woongenot te waarborgen. Daarnaast zijn we bezig met het verduurzamen van de woningen zodat ze toekomstbesteding zijn. Dus goed geïsoleerd, energiezuinig(-er) en dus betaalbaar.

Alle informatie over reguliere en grote projecten blijft te vinden op onze website. Natuurlijk blijft de mogelijkheid voor iedereen om persoonlijk contact aan huis te hebben, telefonisch of bij aan de balie op kantoor.

WBVA is een bijzondere corporatie: klein in aantal woningen, maar groot in betrokkenheid en betrouwbaarheid. Dat laatste heeft ervoor gezorgd dat: voor de derde keer op rij de WBVA door de huurders uitgeroepen is tot één van de beste corporaties van Nederland”.